Μετακομίσεις

Σύνοψη υπηρεσίας

Το συνεργείο μας αποτελείται από εκπαιδευμένο προσωπικό, εξειδικευμένο για τις δύσκολες και απαιτητικές εργασίες.

Εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας και εργαλεία, σε συνδυασμό με τα απαραίτητα οχήματα και τα ανυψωτικά μας μηχανήματα, είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε μία ολοκληρωμένη μετακόμιση, από τη συσκευασία των μεγάλων και μικρών αντικειμένων σας μέχρι τη μεταφορά και την μετεγκατάστασή τους, ώστε να είστε έτοιμοι να κατοικήσετε στο νέο σας σπίτι.

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις στην Αθήνα και σ’ όλη την Ελλάδα, ενώ εξυπηρετούμε μετακομίσεις και στην Ευρώπη.

Ανυψωτικά φορτηγά μετακόμισης Μεταφορές Μετακομίσεις Χριστόφορος | Hellas Movers

Ποια είναι η διαδικασία;

Για την επίτευξη μίας επιτυχημένης μετακόμισης, χωρίς απρόοπτα και ζημιές, αλλά και για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη ακολουθούμε μία συγκεκριμένη διαδικασία.

  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον πελάτη με συγκεκριμένα στοιχεία, όπως τόπος έναρξης της μετακόμισης, προορισμός, όροφοι, εμβαδόν κλπ.
  • Πρώτη κοστολόγηση της μετακόμισης.
  • Αυτοψία στους δύο χώρους - αφετηρίας και προορισμού και τελική κοστολόγηση.
  • Σύνταξη σχεδίου, οδηγίες προς τον πελάτη και διευθέτηση διαδικασιών (ενημέρωση αρχών κλπ.) και οριστικοποίηση του χρόνου πραγματοποίησης της μετακόμισης.
  • Διενέργεια της μετακόμισης.
  • Απολογισμός, σύνοψη και επιβεβαίωση από τον πελάτη.

Μία ιδανική μετακόμιση προϋποθέτει την καλή συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ της εταιρείας μας και του πελάτη. Ξεκινήστε τη δική σας μετακόμιση, ξεκινώντας χωρίς καμία δέσμευση από την αίτηση προσφοράς, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Δημιουργικές λύσεις

Όσο περισσότερα στοιχεία μας δώσετε τόσο πιο δημιουργικές και εύστοχες εναλλακτικές θα παράσχουμε για να αποφασίσετε τον τρόπο της μετακόμισής σας.

Πραγματικοί επαγγελματίες

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, εξειδικευμένους στην ιδιωτική μετακόμιση, οι οποίοι εκπαιδεύονται αποκλειστικά από εμάς.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζεται στη μεταφορά. Δίνουμε μεγάλο βάρος στην προετοιμασία και τη συσκευασία, καθώς και την μετεγκατάσταση της οικοσκευής σας.

Γνώση και εμπειρία - Συχνά ερωτήματα

Οι περιπτώσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι θα μετακομίσουν στη ζωή τους είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Τόσες περίπου είναι οι μετακομίσεις στις οποίες ένας απλός εργαζόμενος της εταιρείας μας συμμετέχει το λιγότερο μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Εμπιστευθείτε τη γνώση και την εμπειρία μας και ρωτήστε μας ό,τι σας απασχολεί.

Η ανταγωνιστική και πιεστική καθημερινότητα κάθε οικογενείας έχει περιορίσει το χρόνο που θα μπορούσε να διαθέσει για να προετοιμάσει μία μετακόμιση. Η HELLAS MOVERS αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό, την προετοιμασία και τη συσκευασία του νοικοκυριού σας για να μεταφερθεί στο νέο του προορισμό.

Αντίστοιχα, εγκαθιστά την οικοσκευή και τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, όπου της υποδειχθεί από τον πελάτη και παραδίδει το χώρο έτοιμο να κατοικηθεί.

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για την προετοιμασία, τη συσκευασία, τη μεταφορά και την τοποθέτηση του εξοπλισμού σας. Λόγω της πληθώρας μετακομίσεων που διενεργούμε είμαστε σε θέση να προμηθευόμαστε τα αναλώσιμα σε εξαιρετικά χαμηλότερες τιμές από αυτές της αγοράς.

Η HELLAS MOVERS εγκαθιστά την κουζίνα και το πλυντήριό σας, με την προϋπόθεση ότι η συνδεσμολογία θα είναι ανάλογη αυτής που προϋπήρχε στο προηγούμενο σπίτι. Σε ειδικές περιπτώσεις ενδεχομένως να χρειαστεί η παρέμβαση κάποιου εξειδικευμένου τεχνίτη.