Συσκευασία

Επισκόπηση Υπηρεσίας

Η Hellas Movers αναλαμβάνει την συσκευασία της οικοσκευής σας με τα κατάλληλα υλικά, που θα την προστατεύσουν με τον καλύτερο τρόπο καθ΄όλη την διάρκεια της μεταφοράς.

Επαγγελματική συσκευασία

Εξειδικευμένο προσωπικό εγγυάται την ποιότητα εργασίας στην συσκευασία, φροντίζοντας τα πολύτιμα αντικείμενα σας, υλικής ή συναισθηματικής αξίας, να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Μειώσαμε το κόστος χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα συσκευασίας

Κάθε αντικείμενο αποσυναρμολογείται και συσκευάζεται ανάλογα με τις ανάγκες του, μηδενίζοντας έτσι τις πιθανότητες κάποιας φθοράς, ή χτυπήματος. Στην παράδοση ανασυναρμολογούμε και τοποθετούμε το αντικείμενο όπου μας υποδείξετε. Γρήγορα, οικονομικά και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια.

Συσκευασία εύθραυστων υλικών Μεταφορές Μετακομίσεις Χριστόφορος | Hellas Movers

Ποια είναι η διαδικασία;

Η συσκευασία είναι ίσως το πιο περίπλοκο κομμάτι μίας μετακόμισης. Μπορεί να μην προϋποθέτει κάποιον ιδιαίτερο εξοπλισμό πλην αναλωσίμων, όμως χρειάζεται ταχύτητα, εμπειρία και μεγάλη προσοχή.

  • Καταγραφή προς μεταφορά αντικειμένων και εκτίμηση αναγκαίων αναλωσίμων.
  • Προμήθεια αναλωσίμων και προσέλευση για συσκευασία.
  • Κατηγοριοποίηση αντικειμένων (μεγάλα, μικρά, εύθραυστα, κρεμαστά ρούχα κλπ.)
  • Απεγκατάσταση εξοπλισμού, αποσυναρμολόγηση και συσκευασία.
  • Μεταφορά
  • Ανασυναρμολόγηση και αποσυσκευασία οικοσκευής
  • Τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού
  • Καταμέτρηση και επιβεβαίωση.

Μία ιδανική μετακόμιση προϋποθέτει την καλή συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ της εταιρείας μας και του πελάτη. Ξεκινήστε τη δική σας μετακόμιση, ξεκινώντας χωρίς καμία δέσμευση από την αίτηση προσφοράς, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Δημιουργικές λύσεις

Όσο περισσότερα στοιχεία μας δώσετε τόσο πιο δημιουργικές και εύστοχες εναλλακτικές θα παράσχουμε για να αποφασίσετε τον τρόπο της μετακόμισής σας.

Πραγματικοί επαγγελματίες

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, εξειδικευμένους στην ιδιωτική μετακόμιση, οι οποίοι εκπαιδεύονται αποκλειστικά από εμάς.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζεται στη μεταφορά. Δίνουμε μεγάλο βάρος στην προετοιμασία και τη συσκευασία, καθώς και την μετεγκατάσταση της οικοσκευής σας.

Γνώση και εμπειρία - Συχνά ερωτήματα

Οι περιπτώσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι θα μετακομίσουν στη ζωή τους είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Τόσες περίπου είναι οι μετακομίσεις στις οποίες ένας απλός εργαζόμενος της εταιρείας μας συμμετέχει το λιγότερο μέσα σε μία μόνο εβδομάδα. Εμπιστευθείτε τη γνώση και την εμπειρία μας και ρωτήστε μας ό,τι σας απασχολεί.

Η ανταγωνιστική και πιεστική καθημερινότητα κάθε οικογενείας έχει περιορίσει το χρόνο που θα μπορούσε να διαθέσει για να προετοιμάσει μία μετακόμιση. Η HELLAS MOVERS αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό, την προετοιμασία και τη συσκευασία του νοικοκυριού σας για να μεταφερθεί στο νέο του προορισμό.

Αντίστοιχα, εγκαθιστά την οικοσκευή και τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, όπου της υποδειχθεί από τον πελάτη και παραδίδει το χώρο έτοιμο να κατοικηθεί.

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για την προετοιμασία, τη συσκευασία, τη μεταφορά και την τοποθέτηση του εξοπλισμού σας. Λόγω της πληθώρας μετακομίσεων που διενεργούμε είμαστε σε θέση να προμηθευόμαστε τα αναλώσιμα σε εξαιρετικά χαμηλότερες τιμές από αυτές της αγοράς.

Η HELLAS MOVERS εγκαθιστά την κουζίνα και το πλυντήριό σας, με την προϋπόθεση ότι η συνδεσμολογία θα είναι ανάλογη αυτής που προϋπήρχε στο προηγούμενο σπίτι. Σε ειδικές περιπτώσεις ενδεχομένως να χρειαστεί η παρέμβαση κάποιου εξειδικευμένου τεχνίτη.